Vindt u ook dat DierenVangnet goed werk verricht en u wilt graag een steentje bijdragen zodat wij ons werk voort kunnen zetten…..

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe pleegadressen voor katten en honden.

Maar ook als u geen dier kunt opnemen kunt u ons altijd nog financieel steunen…

Moederpoezen zoals Zuzu en Aiko hebben veel medische zorg nodig, om dit te kunnen bekostigen zijn wij afhankelijk van u als donateur….

U kunt nu ook online doneren, b.v. speciaal voor al onze moederpoezen….

Aiko
Hierboven een foto van Aiko met haar vier kleine kittens.
Aiko is een van de moederpoezen die wij via een melding van http://www.dierenasiels.com hebben kunnen opvangen. Ze lag alleen in huis zonder eigenaar te bevallen…..het dier was zo gestressed dat ze de navelstrengen niet goed door heeft gebeten waardoor de placenta’s in elkaar verstrengeld raakten en er ook pootjes en staartjes van de kittens afgekneld werden. Foto hierboven: Aiko net bevallen van vier kids

Door snel in te grijpen bij de dierenarts kon erger worden voorkomen. Dat de moederpoes niet voldoende te eten heeft gehad tijdens en voor de zwangerschap was te merken. Aiko viel meteen aan op het eten dat zij kreeg en de kittens hadden een laag geboorte gewicht. In het begin was Aiko heel erg bang, maar nu zij een rustig plekje heeft en goed te eten krijgt begint ze helemaal bij te komen, en is ook helemaal niet bang meer!

Zuzu

Hierboven een foto van Zuzu met haar drie kids, Zuzu is ook via een melding van http://www.dierenasiels.com hebben kunnen opvangen. Dit poesje was al bezig te bevallen. Haar vorige nest had ook al problemen gegeven en de kittens zijn uiteindelijk allemaal dood geboren, nu had zij weer bevalligsproblemen maar haar eigenaar had geen geld om de medische kosten te betalen. Daarom werd besloten om toch maar afstand van haar te doen. Uiteindelijk is na een paar uur toch door de dierenarts besloten om een keizersnede te doen…..en net op tijd!Foto hierboven: net met de keizersnede bevallen…

Foto hierboven: Zuzu met kids 1 week later

Na wat opstart problemen in de eerst paar uur ging het de goed kant op…..je ziet ze iedere dag gewoon groeien en mams is zo’n tevreden en ontzettend lief moederpoesje!